En stor takk!

12.12.2021

Tusen takk for gode tilbakemeldinger på min første barnebok!!

Til dere som ønsker å kjøpe boken: Bestilling skjer ved å sende en melding, (til Kristin Oveland, på Messenger) eller på nettbutikken til Mimmiogtrillingene.com. Se "knappene" over.

En stor takk!

Det har vært en lang prosess fra ide til barnebok og det er mange som fortjener en stor takk!

Min kjære nabo, Merete Fredriksen. Helt fra første utkast, for hele 10 år siden, har hun vært tekstens "storesøster". Hun er alltid positiv og utrolig kreativ!

Margareth Anker, solid barnebokforfatter, som jeg tilfeldigvis traff i en bokhandel og som deretter ble min konsulent. Hun lærte meg mye. Det å skrive for og til barn er en kunst hun kan med alle sine barnebøker.

Så er det disse nydelige tegningene i boka. Anne Kristin Berge!! Positiv og iderik!!! Illustratør og animatør, og mye mer... Hun har «tegnet teksten» så virkelig og varm. Delt inn teksten og satt bildene sine til. Etter mange runder ble boken til.

Skal flere nevnes, må det være Karoline, Selma og Lilli, som nøye har studert bildene og gitt meg svært nyttige tilbakemeldinger. Tor og Jesper, som har hjulpet meg med alt det tekniske. Min søster Solveig som pådriver og vet at alt er mulig. Min kjære kollega, Gine Johansen som ryddet opp og ryddet vekk i teksten. Elin Nerdalen og Marianne Hammersberg Jensen for tips og råd. Mine venners varme hjerter.

Til slutt, Min Far som også er en «Bestefar». For innspill til boken og alle de dagene jeg lærte under oppveksten.